Volvo Penta Service Göteborg

SERVICE AV PENTA & BÅTMOTOR I GÖTEBORG

Service på små & stora maskiner

Har du ett problem med din volvo penta, båtmotor eller mercury utombordare att fixa så har du kommit rätt. Vi utför service på din båtmotor & Volvo Penta i Göteborg. Och reparationer på dina andra maskiner. Vi kommer såklart ut till dig och kollar om det är någon båtmotor eller annan service vi kan göra på plats i Göteborg annars har vi i dom flest fall möjlighet att ta med din maskin hem till vår verkstad för en service. Behöver du en service på en av dina andra maskiner utöver Volvo Penta eller mercury utombordare (båtmotor) då kontaktar du oss!

Du kan alltid kontakta oss på 0738001092 om du har några funderingar angående service av maskiner oavsett märke. Vi utför service i hela Sverige, bor du exempelvis i Göteborg så är vi snabbt där och hjälper dig med din Service.

Kontakta oss

Bli kontaktad

Service & underhåll året om

Det är såklart inte bara på sommarperioden vi utför service på exempelvis gräsklippare eller båtmotorn. Vi kan också hjälpa dig med dina snöröjnings maskiner eller kanske har Volvo Pentan havererat på vintern. Vi har i många år sysslat med service och underhåll på stora och små maskiner och att fixa de mekaniska delarna sitter i benmärgen.

Vi vet alla den känslan når man ska börja använda sin Mercury utombordare, Volvo Penta eller vilken maskin som helst för första gången och ingenting fungerar. Det är därför ni kan anlita oss för reparationer och service i Göteborg på era maskiner för då slippar ni alla dom tråkigheterna. Var du än är i Sverige är du välkommen att höra av dig till oss. Vi finns nära till hands runt Göteborg & Stenungsund.

Många reservdelar till Volvo Penta & Båtmotorer

Där finns en massa olika produkter inom ordet ”service” och utombordare och penta är bara några få.

Vi strävar alltid efter bästa och snabbaste servicen för maskiner och därför försöker vi ha hemma dom mest vanliga delarna. Skulle det vara så att vi inte har den delen du/vi behöver får att reparera din maskin löser vi det oftast till nästa dag.

Vi utför service & reparationer på dina maskiner

Eftersom vi har servicetekniker runt i hela landet kan vi snabbt hjälpa dig på plats. Bland annat i och runt Göteborg.

Ring oss så hjälper vi dig med din service!