Gräsklippare & Kärcher Service Göteborg

Kärcher högrtyckstvätt & robotgräskklippare service i Göteborg

Service på små och stora maskiner

Har du ett problem med din robotgräsklippare, handdrivna gräsklippare eller Kärcher högtryckstvätt så har du kommit rätt. Vi utför service på Kärcher & gräsklippare i Göteborg. Och reparationer på dina maskiner. Vi kommer såklart ut till dig och kollar om det är någon service vi kan göra på plats annars har vi i dom flest fall möjlighet att ta med din gräsklippare eller Kärcher-maskin hem till vår verkstad för en service. Sommarperioden är den perioden på året som alla ska fixa i trädgården och du behöver en gräsklippare service eller kanske en service på en av dina högtryckstvättar från exempelvis Kärcher, då kontaktar du oss!

Du kan kontakta oss på 0738001092 om du har några funderingar angående service av maskiner eller gräsklippare oavsett märke. Vi utför service i hela Sverige, bor du exempelvis i Göteborg så är vi snabbt där.

Kontakta oss

Bli kontaktad

Kärcher service & underhåll på robotgräsklippare året om

Det är såklart inte bara på sommarperioden vi utför service på gräsklippare och högtryckstvättar. Vi kan också hjälpa dig med dina snöröjnings maskiner på vintern. Vi har i många år sysslat med service och underhåll på stora och små maskiner.

Vi vet alla den känslan når man ska börja att använda sina maskiner först på året och ingenting fungerar. Det är därför ni kan anlita oss för alla service och reparationer på era maskiner för då slippar ni tråkigheterna. Var du än är i Sverige är du välkommen att höra av dig till oss. Vi finns nära till hands runt Göteborg & Stenungsund.

Service av olika maskiner

Det finns massa olika produkter inom ordet ”maskiner”. Några tänker gräsklippare service, andra tänker robotgräsklippare eller Kärcher högtryckstvätt. Många som bor i hus har någon form av gräsklippare hemma på trädgården och vi kan hjälpa till med det mesta inom maskinservice.

Vi har många reservdelar

Vi strävar alltid efter bästa och snabbaste servicen och därför försöker vi ha hemma dom vanligaste delarna. Skulle det vara så att vi inte har den delen du/vi behöver för att reparera din maskin löser vi det oftast till nästa dag.

Vi utför service & reparationer på dina maskiner

Eftersom vi har servicetekniker runt i hela landet kan vi snabbt hjälpa dig på plats. Bland annat i Göteborg.

Ring oss så hjälper vi dig.